Zupa dyniowa

Zupa dyniowa

SKŁADNIKI:

 

 

niewielkie udko kurczaka

 

pietruszka

 

marchew

kawałek

selera i pora

1/2 kg

pokrojonej w kostkę dyni

3 miarki

Nutramigenu LGG

PRZYGOTOWANIE zupy dyniowej:

  • 1.

    Mięso umyj, oczyść, wrzuć do wrzącej wody, gotuj około 45 minut.

  • 2.

    Umyte i obrane warzywa pokrój w kostkę i ugotuj osobno.

  • 3.

    Mięso oddziel od kości, dodaj do zupy.

  • 4.

    Zupę zmiksuj i przestudź.

  • 5.

    Nutramigen rozmieszaj w niewielkiej ilości wody, wlej do zupy. zmiksuj i przestudź.

  • 6.

    Dokładnie wymieszaj zupę.

 

Enjoy!

Layout:

Podobne przepisy

Krem z marchewki i ziemniaka

1 porcja dla małego dziecka lub 2 porcje dla niemowlęcia.

Zupa ziemniaczano-brokułowa

1 porcja dla małego dziecka lub 2 porcje dla niemowlęcia.

Kremowe pory

Ten przepis zawiera mnóstwo substancji odżywczych, pochodzących zarówno z porów, jak i białego sosu...